Türkiye’nin gündemi yolsuzluk, Soylu’nun gündemi LGBTİ

Türkiye’nin gündemi yolsuzluk, Soylu’nun gündemi LGBTİ
Türkiye Sedat Peker’in SPK ile ilgili iddialarına kilitlenmişken, hükümet de savcılıklar da sessizliğini sürdürüyor. Bunun yerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin başına gelen bütün kötülüklerin kaynağının...

Türkiye Sedat Peker’in SPK ile ilgili iddialarına kilitlenmişken, hükümet de savcılıklar da sessizliğini sürdürüyor. Bunun yerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin başına gelen bütün kötülüklerin kaynağının batı olduğuna ilişkin propagandasına devam ediyor. Soylu, Şile Muharip Gaziler Derneğinde gazilerle bir araya geldi. Tahıl koridorunun açılmasına ve organizasyonun yapılması sırasında Erdoğan’ın katkısına değinen Soylu, “Önümüzdeki kış gıdasız kalacaklar diye korktular ve ürktüler. Aksi takdirde ne bizim inancımıza, değerlerimize, geleneğimize ne bizim anlayışımıza tahammül etmiyorlar” dedi.

Soylu’ya göre LGBTİ de Türkiye’yi alt etme projesinin bir parçası. Bakan Soylu, “Kafamıza vurdular, ‘Bize tabi olmazsanız sizi yok ederiz’ dediler. İlk kez 21’inci asrın başından itibaren biz bu makası kapatıyoruz. Çıldırmaları bundandır. Ekonomik saldırıları, ambargoları, Türkiye’yi kötülemek istemeleri bundandır. LGBT midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri tamamen bundandır. Tuhaf tuhaf işleri başımıza sarmak istemeleri bundandır. İlk önce alıştıracaklar, sonra çoluğumuzu çocuğumuzu, gelecek neslimizi elimizden alacaklar” iddiasında bulundu.