TÜRKOĞLU’DAN FIBA’YA SERT TEPKİ

TÜRKOĞLU’DAN FIBA’YA SERT TEPKİ
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2022 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım'ın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşananlarla ilgili aldığı karar ve organizasyondaki aksaklıklar nedeniyle FIBA'ya sert...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2022 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım'ın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşananlarla ilgili aldığı karar ve organizasyondaki aksaklıklar nedeniyle FIBA'ya sert tepki gösterdi.

Türkoğlu, A Milli Basketbol Takımı'nın A Grubu'nda Belçika'yı 78-63 yendiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Belçika karşısında alınan galibiyetten dolayı milli takımı tebrik eden Türkoğlu, "Yaşanan o kadar kaostan sonra bugün verdikleri mücadele ve kazandıkları galibiyetten dolayı onları gönülden kutlamak istiyordum. Bu istek ve arzularının önümüzdeki maçlara da yansıyacağına inanıyorum. Böyle oynadıkça her geçen gün performansımız daha iyi olacaktır ve daha iyi sonuçlar elde edeceğiz. Genç bir takımız ama kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Kaliteli bir hocamız var. Her geçen gün daha iyiye gideceğimize inanıyorum." diye konuştu.