TUTUKSUZ YARGILANDI CİNAYET İŞLEDİ

TUTUKSUZ YARGILANDI CİNAYET İŞLEDİ
Adana’nın Kozan ilçesinde eski öğretmen Erdoğan Küpeli (46), kasiyer Tuğba Keleş’i (35) çalıştığı markette başından tabancayla vurdu; ardından da aynı tabancayı kendi başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.Keleş...

Adana’nın Kozan ilçesinde eski öğretmen Erdoğan Küpeli (46), kasiyer Tuğba Keleş’i (35) çalıştığı markette başından tabancayla vurdu; ardından da aynı tabancayı kendi başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.
Keleş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, ağır yaralı Küpeli tedavi altına alındı.
GÜLAY MÜBAREK’İ TEHDİT ETMİŞTİ
Hatay’da yaşayan Gülay Mübarek’i (29) 2016 yılında sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
8 YIL 3 AY CEZA ALDI
Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak Kozan Cezaevi’ne gönderildi.
Küpeli, yargılandığı davalarda ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
1 YILDIR CEZASI ONANMADI
1 yıldız cezası onanmadığı için tahliye edilen Erdoğan Küpeli’nin, Tuğba Keleş’i vurması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Tuğba Keleş ve Erdoğan Küpeli, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Erdoğan Küpeli’nin de hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.