"Tutunamayanlar" isim değiştirdi

"Tutunamayanlar" isim değiştirdi
Çekimlere üç hafta önce ara veren TRT dizisi "Tutunamayanlar" ekibi dizi çekimlerine robot kameralarla devam etme kararı aldı. Dizinin ismi de değiştirildi, "Tutunamayanlar ÇEVRİMİÇİ" oldu.Yapılan değişiklikle dizinin çekimlerinin...

Çekimlere üç hafta önce ara veren TRT dizisi "Tutunamayanlar" ekibi dizi çekimlerine robot kameralarla devam etme kararı aldı. Dizinin ismi de değiştirildi, "Tutunamayanlar ÇEVRİMİÇİ" oldu.
Yapılan değişiklikle dizinin çekimlerinin yapıldığı iki mekanda strelizasyon çalışmalarının ardından, teknik ekip birkaç gün arayla mekana gelerek kablosuz ağ üzerinden yönetilebilen kameralar ve teknik ekipmanlar yerleştirmeye başladı. Dizinin sanat ve kostüm sorumluları ise gerekli ihtiyaçları bir gün önceden mekana bıraktı.
Çekimleri başlayan bu özel seride, başrol oyuncusu Doğu Demirkol dizinin çekildiği mekana gelerek, hazırlığını tek başına kendisi yapıyor. Yaka mikrofonunu takarak rolünü oynuyor. Bazen de teknik ekibin uzaktan kendisine yönelttiği direktiflere göre ışıkları ayarlıyor. Dizinin yönetmenleri Murad Zaloğlu İstanbul, Osman Nail Doğan ise Yozgat’taki evinden internet üzerinden robot kameralar aracılığıyla çekimleri izleyerek diziyi yönetiyor.
Dizinin diğer karakterlerini canlandıran Zafer Algöz, Asuman Dabak, Bora Akkaş gibi isimlerin evlerine ise yapım şirketi tarafından kamera, ışık ve ses ekipmanları gönderildi. Dizinin diğer sahnelerini ise oyuncular evlerinde ya da mahallelerindeki sokaklarda çekip gönderecek.