Uçakları da satacağım lüks otomobilleri de

Uçakları da satacağım lüks otomobilleri de
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. “Erdoğan dönemi bitmiştir” diyen Kılıçdaroğlu, “Erdoğan dönemi ciddi hasarlar vermiştir ve vermeye devam...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. “Erdoğan dönemi bitmiştir” diyen Kılıçdaroğlu, “Erdoğan dönemi ciddi hasarlar vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Ama biz bu ülkeyi seven insanlar olarak birlikte hareket etmek zorundayız” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu, “Erdoğan ‘Biz istikametini kaybetmiş, avara kasnak gibi dolaşanlara bu memleketi teslim edemeyiz, neymiş uçakları satacakmış’ diyor. Vallahi satacağım, billahi satacağım. Söke söke alıp satacağım. Sadece uçakları değil, arabaları da.” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:
SİZ AHLAKSIZSINIZ
“’Yerliyim ve milliyim’ diyorlar. Siz ne yerli ne millisiniz, siz ahlaksızsınız. Sen devletin en büyük ihalelerini beşli çeteye teslim ettin. Rüşvet alanları, yolsuzluk yapanları, uyuşturucu baronlarını korudun, kolladın adaleti onlara teslim ettin. Sen devlette liyakati bitirdin. Sen sahip olduğun haram mal varlığı dolayısıyla tehdit edildin ve kendini Trump’a teslim ettin. Sana ‘aptal olma’ dedi, sen sesini çıkaramadın.
ERDOĞAN DÖNEMİ BİTMİŞTİR
Erdoğan dönemi bitmiştir. Erdoğan dönemi ciddi hasarlar vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Ama biz bu ülkeyi seven insanlar olarak birlikte hareket etmek zorundayız. Erdoğan diyor ki, ‘Memleketi size teslim etmeyeceğiz.’ Memleketi millet teslim edecek bize. Bu millet, Millet İttifakı’na iktidarı teslim edecektir buna inanıyorum.”