UÇAN TÜRK SLOVENYA’DA

UÇAN TÜRK SLOVENYA’DA
Erzurum Atlama Kuleleri’ndeki yapay çimde atlayışlar yapan “Uçan Türk” lakaplı İpcioğlu, hazırlıklarına Slovenya’da devam edecek. Uçuş rampalarında kırdığı Türkiye rekorunu 200 metrenin üzerine çıkarmayı hedefleyen...

Erzurum Atlama Kuleleri’ndeki yapay çimde atlayışlar yapan “Uçan Türk” lakaplı İpcioğlu, hazırlıklarına Slovenya’da devam edecek. Uçuş rampalarında kırdığı Türkiye rekorunu 200 metrenin üzerine çıkarmayı hedefleyen İpcioğlu, uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyor. Fatih Arda İpcioğlu, geçtiğimiz sezon kayakla atlama yarışmalarında Türkiye’ye önemli başarılar kazandırdığını anımsattı.

Yeni yarışlara katılmak için hazırlık yaptığını ifade eden İpcioğlu, şöyle konuştu: “Önümüzdeki aylarda düzenlenecek yarışmalara hazırlanıyoruz. Bu yarışlar, kayakla atlamadaki en üst seviye yarışlar, dünya kupalarına ve olimpiyatlara katılan sporcuların geldiği müsabakalar. En üst seviyede yarıştığımız için bu bize ayrı bir sorumluluk getiriyor. Önemli olan zirveye çıkmak değil, zirvede kalmak. Sürekli Avrupa’daki rakiplerinizle aynı olanaklara sahip olmak lazım ki geri kalmayalım. Biz de bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.”