Ulaştırma Bakanı açıkladı “Millet Yolları geliyor”

Ulaştırma Bakanı açıkladı “Millet Yolları geliyor”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, şehirlerde yayalaştırma projelerine ağırlık vereceklerini söyleyerek Millet bahçelerinden sonra “Millet Yolları” planı üzerinde çalışma yaptıklarını açıkladı.Bitlis’te...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, şehirlerde yayalaştırma projelerine ağırlık vereceklerini söyleyerek Millet bahçelerinden sonra “Millet Yolları” planı üzerinde çalışma yaptıklarını açıkladı.
Bitlis’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, şehirlerde yürüyüş ve bisiklet binme alanlarını artırmak için “Millet Yolları” projesi üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Gelecekte şehir içi kısa mesafelerde insanları daha çok yürüyüşe, bisiklete, scooter’a yönlendiren politikalar, kentsel tasarımlar ve sokak kesitleri gerekeceğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Paris Belediyesinin ‘15 dakikalık şehir’ planını örnek göstererek “Biz de bu noktada hazırlıklarımızı yapıyoruz. Millet Yolları ve yayalaştırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz” dedi.