Ülkenin itibarını bir kere daha yerle bir etti

Ülkenin itibarını bir kere daha yerle bir etti
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bugün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Türkiye’nin NATO üyeliklerine...

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bugün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Türkiye’nin NATO üyeliklerine karşı çıktığı İsveç ve Finlandiya ile imzaladığı mutabakata tepki göstererek, “Finlandiya, İsveç, NATO üyesi olunca PKK’yı terör örgütü kabul edecekler, silah ambargosu uygulamayacaklarmış. Almanya NATO üyesi değil mi? İngiltere NATO üyesi değil mi? Fransa, Avusturya NATO üyesi değil mi? Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarını bir kere daha yerle bir etmiştir” dedi.

ÇEKİRDEK PARASI GİBİ GELİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşına yapılacak zammın geri çekilmesini değerlendiren Enginyurt, “Yine Sayın Cumhurbaşkanı, ‘Maaşımı geri çektim, zam yapmayın’ diyerek bir şov dalgası daha yarattı. Neymiş, yüzde 40 zam yapılıyormuş, ‘Ben istemiyorum’ diyor. Sayın Cumhurbaşkanı, senin maaşının yüzde 40 zam yapılmasına tepki göstermedi muhalefet. Senin zaten ayakkabın 40 bin lira. Senin zaten hanımının çantası 50 bin dolar. 140 bin lira maaş sana çekirdek parası gibi gelir” dedi.