Ülkenin parası pul oldu

Ülkenin parası pul oldu
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, partisinin Kırklareli’de partisinin il kongresine katılıp, il başkanlığı binasının açılışını yaptı.CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ile ‘parlamenter sistem’ üzerine...

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, partisinin Kırklareli’de partisinin il kongresine katılıp, il başkanlığı binasının açılışını yaptı.
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ile ‘parlamenter sistem’ üzerine çalışma başlattıklarını belirten Babacan, ‘bu çalışmaları tek sayfaya doğru yaklaştıralım’ teklifini sözkonusu partilerin de kabul ettiğini ve bu kapsamda yakın zamanda bir trafiğin başlayacağını açıkladı.
Babacan, partilerin kapatılmasına karşı olduklarını belirterek, “Bizim bu konudaki bakışımız çok açık ve net. Prensip olarak partilerin kapatılmasına karşıyız” dedi.
Babacan, “Ne zaman içerde sıkıntı yaşasalar gidip başka ülkelerin liderleriyle kavga ederek gündem oluşturarak içerdeki sorunları örtmeye çalıştırlar. Şu andaki hükümetin hiçbir konuda bütüncül bir bakış açısı yok. Ülkenin parası pul oldu. Sabah akşam yerli ve milli duygularını kullanan hükümete sesleniyorum. Milliyetçilik bu mu? Milliyetçilik bu ilkenin itibarını korumaktır. Vatandaşının alnı açık başı dik gezebilmesidir” açıklamasını yaptı.