Ümit Özdağ: Adam Türkçe'nin t'sini bilmiyor oy kullanıyor, bundan memnunsanız sizi Allah bildiği gibi yapsın

Ümit Özdağ: Adam Türkçe'nin t'sini bilmiyor oy kullanıyor, bundan memnunsanız sizi Allah bildiği gibi yapsın
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ FOX TV'de İlker Karagöz ile Fox Çalar Saat programında gündemi değerlendirdi. Göç meselesiyle ilgili konuştuğu sırada Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden üst düzey bir yöneticiden...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ FOX TV'de İlker Karagöz ile Fox Çalar Saat programında gündemi değerlendirdi. Göç meselesiyle ilgili konuştuğu sırada Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden üst düzey bir yöneticiden mesaj aldığını söyleyen Özdağ, Türkiye'de 7 milyon Suriyeli olduğunu söyledi.

Özdağ'ın konuşması şöyle:

"Türk halkından gerçekler gizleniyor demiştim. 7 milyon Suriyeli olduğunu söylemiştim. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün üst düzey yöneticisi mesaj atmış bana şu an, diyor ki "Türkiye vatandaşlığı verilen Suriyeli bir buçuk milyon civarında. Geçici statü ise 5.3 milyon." Birlikte 7 milyon oluyor zaten."

AKP'ye oy veren seçmene seslenen Özdağ, "Bu seçim vatanınızın oylanması. Biz Millet İttifakı'yla da Cumhur İttifakı'yla da görüştük. Numan beyin anlattığı şey Türkiye'nin göçmenistan olmasını engellemiyor, aksine Türkiye'nin yanı başından bir Afganistan yaratıyor. Tek çare tam anlamıyla geri dönüşü sağlamak. Biz bir fanatizm içerisinde Kemal beyi desteklemiyoruz. Kemal bey Türkiye'yi kurtaracak bu projeyi kabul ettiği için destekliyoruz. Eğer 13 milyon sığınmacı Türkiye'de kalırsa iktidarda CHP de olsa, AKP de olsa Türkiye iç savaşa sürüklenecek"  diye konuştu. 

Özdağ, "Adam Afganistan'da doğmuş, Cidde'de yaşıyor Türk seçimlerinde oy kullanıyor. Adam Libya'da doğmuş Dubai'de yaşıyor Türkçe'nin T'sini bilmiyor oy kullanıyor. Bundan memnunsanız sizi Allah bildiği gibi yapsın. Bu seçimde iki eliniz kanda da olsa Kemal Bey'e oy verin" dedi.