Ümit Özdağ: Muharrem İnce'nin de süreçte yer almasını arzu ederim

Ümit Özdağ: Muharrem İnce'nin de süreçte yer almasını arzu ederim
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun sorularını yanıtladı. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan ve Kılıçdaroğlu'yla bir protokol imzalayan...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun sorularını yanıtladı. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan ve Kılıçdaroğlu'yla bir protokol imzalayan Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin de kendileriyle olmasını arzu ettiğini söyledi.

13. Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda adaylardan hiçbiri 50+1 şartını sağlayamamış, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ikinci turda Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı; ATA İttifakı bileşenlerinden Zafer Partisi ve Adalet Partisi, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklamıştı.

Tarafların ikinci turda destekleyeceği adaylar çelişince ATA İttifakı dağılmıştı.

Seçimden hemen önce adaylığını geri çeken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise tarafsız kalmıştı.

Özdağ, Memleket Partisi seçmenleriyle arasının iyi olduğunu, hem seçmenlerin hem de Muharrem İnce'nin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında yer almasın arzı ettiğini söyledi:

"Tabii ki onlar da oy kullanmalı. Ben bütün seçim boyunca nerede gördüysem, Memleket Partisi'nin genç seçmenleri beni davet ettiler stantlarına. Gittim onların ikram ettiği çayı içtim, onlarla fotoğraf çektirdim. Hatta şaka da yaptım, 'yarın Akit bir manşet atar, Ümit Özdağ partileri şaşırdı, kendisini Memleket Partili zannetti'. Onlar olmadan olur mu? Muharrem beyin de önce sağlığına kavuşarak yer almasını arzu ederim hiç şüphesiz. "