Ünlü eğitimci bıçaklandı

Ünlü eğitimci bıçaklandı
Türkiye genelinde 100 kadar şubesi bulunan Fen Bilimleri Dershaneleri’nin sahibi Nazmi Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın halktv.com.tr'ye konuşan oğlu Kurtuluş Arıkan, "Babamın kimse ile husumeti yoktu....

Türkiye genelinde 100 kadar şubesi bulunan Fen Bilimleri Dershaneleri’nin sahibi Nazmi Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın halktv.com.tr'ye konuşan oğlu Kurtuluş Arıkan, "Babamın kimse ile husumeti yoktu. Dünya iyisi bir insandı. Kim veya kimlerin bu cinayeti işlediği henüz belli değil" dedi.

Dün gece bir grup, Nazmi Arıkan ve şoförünün Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Karainebeyli Mahallesi’nde bulunan çiftliğine gitti. Burada, taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü.


DAVALARI VARDI
Arıkan’ı yakından tanıyan bir sektör kaynağı, “Son 2-3 yıldır Gelibolu’daki çiftliğinde yaşıyordu. İşlerini oğlu Kurtuluş Arıkan takip ediyordu. Fen Bilimleri markası nedeni ile birileri ile davalıktı. Yine benzer şekilde, bazı bayiler ile de alacak-verecek konusunda davaları vardı” diye konuştu.

3 BIÇAK KINI BULUNDU
Karainebeyli Köyü Muhtarı Ali Yıldırım ise “Jandarma bir ayçiçeği tarlasında 3 adet bıçak kını buldu. Olayda kullanılan bıçakların bulunan bu kınlara konulup
konulmadığı inceleme sonrası belli olacak” ifadelerini kullandı.

Şoför Şerif Eker’in uzun süredir Arıkan’ın yanında çalıştığı öğrenildi.

FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI’NDAN MESAJ
Fen Bilimleri Eğitim Kurumları, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Nazmi Arıkan için ölüm ilanı paylaştı.