Uyuşturucudan tutuklanan Ali Osman Akat’ın albümünde neler var neler? Beştepe’ye kadar gitmiş

Uyuşturucudan tutuklanan Ali Osman Akat’ın albümünde neler var neler? Beştepe’ye kadar gitmiş
Türk-Amerikan İşadamları Derneği’nin eski Başkanı, L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın aralık ayında uyuşturucu kaçakçılığından tutuklandığı ortaya çıktı. Akat’ın tutuklanmasının nedeni...

Türk-Amerikan İşadamları Derneği’nin eski Başkanı, L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın aralık ayında uyuşturucu kaçakçılığından tutuklandığı ortaya çıktı. Akat’ın tutuklanmasının nedeni aralık ayında Kolombiya’dan gönderilen 111 kilo kokainin alıcısı olduğu iddiası.


Kolombiya’dan Türkiye’ye “kozmetik ürün” adı altında gönderilen 111 kilogram kokainin alıcısı olarak görülen L’actone Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın da aralarında bulunduğu altı şirket sahibinin, firmaları üzerinden uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı.

Ali Osman Akat’a yönelik operasyonun Almanya’nın istihbaratı ile yapıldığı iddia edildi.

Kolombiya’dan ‘kozmetik ürün’ adı altında uyuşturucu ticareti yaptığı suçlaması ile tutuklanan Ali Osman Akat’ın; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da olduğu birçok bakan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını kendi internet sitesinde yayınladığı ortaya çıktı.


Akat’ın kendi internet sitesinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığı ortaya çıktı.