Vahşi yaşamın ödülleri

Vahşi yaşamın ödülleri
Profesyonel ve amatör fotoğraf sanatçılarının en ilginç vahşi hayat kareleriyle katıldığı ‘Yılın Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Amerikalı fotoğrafçı Karine Aigner’ın “The big...

Profesyonel ve amatör fotoğraf sanatçılarının en ilginç vahşi hayat kareleriyle katıldığı ‘Yılın Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Amerikalı fotoğrafçı Karine Aigner’ın “The big buzz” adlı eseri Yılın En İyi Vahşi Yaşam Fotoğrafı seçildi. Aigner, 58 yıllık yarışma tarihinde bu ödülü alan 5. kadın oldu. Güney Teksas’ta çölde çekilen fotoğraf bir grup arının kümeleşme anını gösteriyor.


Dmitry Kokh, “House of bears” adlı eserinde, kutup ayıları Rusya’da terk edilmiş bir evde başıboş gezerken görüntüledi. İspanyol fotoğrafçı Juan Hernández Martinez, “Puff perfect” adlı eserinde, Karayip Adaları’nda bir yakalı toy kuşunun dansını yakaladı.


Fotoğrafçı ve biyolog Laurent Ballesta da “Under Antarctic ice” eserinde Antarktika’nın derinliklerinde farklı yaşam formlarını beraber görüntüledi.