VALERIAN ISMAEL, VELJKOVİC’İ İSTİYOR

VALERIAN ISMAEL, VELJKOVİC’İ İSTİYOR
Beşiktaş stoper takviyesi için Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Sırp stoper Milos Veljkovic'i gözüne kestirdi.Valerien Ismael yönetiminde çıktığı ilk maçta Trabzon deplasmanında oynadığı...

Beşiktaş stoper takviyesi için Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Sırp stoper Milos Veljkovic'i gözüne kestirdi.

Valerien Ismael yönetiminde çıktığı ilk maçta Trabzon deplasmanında oynadığı oyunla beğeni toplayan Beşiktaş'ta hedef kalan 7 maçta maksimum puanı alıp bir yandan da yeni sezon öncesi eksikleri tespit etmek.

Bu doğrultuda sportif direktör Ceyhun Kazancı ile temas halinde bulunan Fransız çalıştırıcı, yeni 3-4-3 sistemi için de transfer listesini oluşturmaya başladı. Stoper mevkisine mutlak bir takviye isteyen Ismael, bu doğrultuda Werde Bremen'den Milos Veljkovic'in ismini yönetime verdi. Alman ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki futbolcu için, siyah-beyazlılar temaslara başlarken önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.