Vali gözetiminde yasak çiğneyen düğün

Vali gözetiminde yasak çiğneyen düğün
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor” açıklamasının ardından, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu için düzenlediği nikah töreni dikkat çekti.AK Parti’li vekilin oğlunun 1500...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor” açıklamasının ardından, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu için düzenlediği nikah töreni dikkat çekti.
AK Parti’li vekilin oğlunun 1500 kişiyi aşan düğününde takı merasimi ve yemek ikramı yasak olmasına rağmen fotoğraflarda tüm yasakların çiğnendiği görüldü. Saat sınırlaması da delindi. Nikah ve düğünün birleştiği etkinlik tepki topladı.
MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt, “İşinize gelince alkış, işinize gelmezse linç” dedi. DEVA Partisi, “Getirilen kurallar kimseye ayrım yapılmadan uygulanmalıdır” mesajını paylaştı.
‘TEK SIKINTI SAHNE’
Olayın ardından FOX TV’ye konuşan AK Partili Yaman’ın sözleri ise şaşırttı. “500-600 kişilik bir davetli bekliyorduk 1500 kişiyi buldu” diyen Yaman, 15 kişilik masalara beşer sandalye koyulduğunu ve mesafeye dikkat edildiğini söyledi ancak fotoğraflar farklıydı. Yaman ayrıca, “Aslında örnek alınacak bir nikah töreni. Ben, eşimin dostumun zarar görmesini ister miyim? Bir tek sıkıntı yaşandı sahne kalabalıktı oraya müdahale edemedik” diye konuştu.