VAR HAKEMLERİ NASA’DA ÇALIŞSA ROKET KAYBOLUR

VAR HAKEMLERİ NASA’DA ÇALIŞSA ROKET KAYBOLUR
Teknik direktöründen, başkanına, as kramponlarından kulüp çalışanlarına kadar ligin en çok pandemi mağduru Beşiktaş, hakemlerden çektiği kadar virüsten çekmedi Allah için.Düdüklerin içindeki ‘nohut’ ses çıkaramıyor....

Teknik direktöründen, başkanına, as kramponlarından kulüp çalışanlarına kadar ligin en çok pandemi mağduru Beşiktaş, hakemlerden çektiği kadar virüsten çekmedi Allah için.
Düdüklerin içindeki ‘nohut’ ses çıkaramıyor. Hakemin önünde oluyor, görmüyor. Yetmiyor, monitörlere sanki Mars’a uzay aracı yollamış gibi dikkatle bakan VAR’cılar da görmüyor. Penaltı çalınamıyor arkadaş.
Bunlar, NASA’da çalışsa koca roketleri kaybeder, üç roket versen birini geri döndüremez. Öyle bakar, durur.
Kasımpaşa çok diriydi. Alanları iyi daraltı. Maçı izlerken, “Yahu bu Mensah nerede?” diye arayıp duranlara hiç aldırmadım.
İlk yarının uzatmasında sahne aldı, orta sahadan büyük bir istekle kaptığı meşin yuvarlağı Aboubakar ile paylaşınca neredeyse boş kaleye yuvarladı.
İkinci yarının daha başında canımızın içi Atiba, kaçması imkansız bir golü öyle güzel kaçırdı ki “Helal olsun” dedik, bu da senin hakkın. Kredisi çok büyük filozofun. Çünkü o bizim kıymetlimiz.
“Eksik kalır mıyım?” dedi Mensah hemen. O da kaçırdı. Beşiktaş maçlarının son dakikalarını kalp krizi tabağı gibi izleyen taraftarın “Umarım kaçan bu pozisyonları aramayız” sesleri, sokağa çıkma yasağına 15 dakika kala bana kadar ulaştı.
N’Koudou’nun sezonu kapatmasını istercesine yaptığı acımasız faule, hakem direk kırmızıyı çıkardı Hadergjonaj için. Bozuk saat de günde iki kez doğruyu gösteriyor, Allah’tan.
Atiba, 69’da “Pardon” diyerek Beşiktaş’ı 2-0 öne geçirdi. İnsana “Kardeşim Aboubakar’ın yerinde ne işin var?” dedirtircesine, sahanın en iyilerinden Ghezzai pasında Kasımpaşa kalecisi Ramazan ile yan yanaydı Atiba.
Ve sahneye esas adam çıktı. Aboubakar. Vincent Aboubakar, Porto formasını ıslattığı Kasım 2017'den beri üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandıramıyordu. Nasip bugüneymiş. 5’e çıkardı ligdeki gol sayısını. Oynadıkça açılacağını bir kez daha gösterdi.
Sonuç olarak dün gece 634 pas yapmışsın, bu bir rekor. Bunun 555’i isabetli o da rekor. 17 şut atmışsın, Kasımpaşa’ya ilki 64. dakikada olmak üzere 2 şut şansı tanımışsın. Tam 42 tehlike yaratmışsın rakibin sahasında. Daha ne istiyorsun?
Fener’i Kadıköy’de yenmenin keyfi, morali Kasımpaşa engelini kolay aşırttı. Sezonun ilk üçlük serisini yaptı. Üçüncü maçından da galibiyetle ayrılırken nefesini Alanya’ya, Galatasaray’a ve Fener’e duyurmaya başladı.
Beşiktaş havaya girdi anlayacağınız. Şimdi lider Alanya ile karşılaşacak deplasmanda. Zor maç, ama Beşiktaş bu maçı da galibiyetle atlatırsa şampiyonluğun en güçlü adayı olur ve sezonu yeniden başlatır.
Yönetim uyuma, Sergen Yalçın daha yeni başlıyor, duyurayım.