Varank sahada: Gençlerle basketbol oynadı, sprey boya ile Erdoğan'ın baş harflerini yazdı

Varank sahada: Gençlerle basketbol oynadı, sprey boya ile Erdoğan'ın baş harflerini yazdı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, seçim bölgesi Bursa'da, gençlerle dün gece basketbol maçı yaptı. Bakan Varank, maç sonrası basketbol oynadığı gençler ile karşılaşmayı izleyenlere baklava ikram etti.Sanayi ve Teknoloji...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, seçim bölgesi Bursa'da, gençlerle dün gece basketbol maçı yaptı. Bakan Varank, maç sonrası basketbol oynadığı gençler ile karşılaşmayı izleyenlere baklava ikram etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 28 Mayıs günü yapılacak cumhurbaşkanı ikinci tur seçim çalışmalarını sürdürdüğü Bursa’da, dün gece basketbol oynamak için Nilüfer ilçesindeki bir basketbol sahasına giderek ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu. Varank burada tek pota 3'e 3 basketbol maçı yaptı.

Bakan Varank, "İlk defa oy kullanan genç arkadaşlarımızla basket oynadık, nasıl basketleri isabetliyse oyları da isabetli olsun diye. Gençler çok başarılı ve enerjileri yüksek. Ama bu enerjilerini diri tutmak lazım" diyerek gençlere ve karşılamayı izleyenlere baklava ikram etti.

Maçın ardından parkta bulunan grafiti köşesine giderek sprey boya ile Türk Bayrağı çizen Varank, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baş harflerini yazdı. (DHA)

TIKLAYIN – Özcan Deniz TOGG’la sahneye çıktı, Varank co-pilotluk yaptı

TIKLAYIN – Varank, motosiklet ile geldiği havalimanında TOGG ile drift attı

TIKLAYIN – Varank, TOGG’unu yıkadı

TIKLAYIN – Varank seçilemezse işi hazır: Sanayi ve Teknoloji Bakanı, pazarda tezgahtarlık yaptı

TIKLAYIN – Oto yıkamacılık, pazarda tezgahtarlık… Varank şimdi de mutfağa girdi

TIKLAYIN - Varank bu sefer de zipline parkurunda