Vatandaşlıktan çıkarım

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 27, 2021 / 12:31

MHP lideri Bahçeli’nin kendi kendisine saldırı düzenletmekle suçladığı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
Bidebunuizle yayınında MHP lideri Bahçeli’nin “Saldırıyı kendi organize ettirdi” iddialarını değerlendiren Özdağ, “Bahçeli iddialarını ispat etmekle yükümlüdür. Eğer ispat etmezse suç duyurusunda bulunacağız. İspat etmeyen müfteridir.” dedi.
Özdağ’ın açıklamaları şöyle:
İSPAT EDERSE VATANDAŞLIKTAN ÇIKACAĞIM
“Son yıllarda 18 kişi Bahçeli’yi eleştirdiği için saldırıya uğradı. Bana saldıran 5 kişi de yakalansın. Bu dosyalar alınıp terör savcısına verilsin. Eğer bu görüntüler benim evimden çekildiyse, bu kişilerin benimle irtibatları tespit edilirse siyaseti bırakacağım, çok sevdiğim ülkemin vatandaşlığından çıkarak ülkemi terk edeceğim.”
NEDEN SAVCIYLA UĞRAŞIYORSUNUZ
Bana saldıran kişiler arabayı Ülkü Ocakları Başkanvekili’nden almış. Saldıranlardan biri, Ülkü Ocakları Orta Öğretim Masası Başkanı. Saldırıdan sonra soruşturmayı yürüten savcı, MHP Milletvekili tarafından tehdit ediliyor. Madem sizinle alakası yok neden saldırıyı kınamadınız? Neden savcıyla uğraşıyorsunuz? Bu soruşturmayla neden bu kadar ilgileniyorsunuz?

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top