VEDAT MURİÇ... 20 MİLYON EURO

VEDAT MURİÇ... 20 MİLYON EURO
İtalya Serie A ekibi Lazio, Vedat Muriç transferini yeniden gündeme aldı. Fenerbahçe’nin 20 milyon Euro istediği ifade edildi.Fenerbahçe’de forma giyen Kosovalı golcü Vedat Muriç, pandemi sürecinin ardından yeniden Avrupa’nın...

İtalya Serie A ekibi Lazio, Vedat Muriç transferini yeniden gündeme aldı. Fenerbahçe’nin 20 milyon Euro istediği ifade edildi.
Fenerbahçe’de forma giyen Kosovalı golcü Vedat Muriç, pandemi sürecinin ardından yeniden Avrupa’nın gözdesi oldu. Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Lazio, Vedat Muriç’i hedefine aldı. Muriç için “20 milyon avroluk golcü” ifadesi kullanıldı.
İtalyan basınından La Gazetta dello Sport’un haberine göre Lazio’nun Vedat Muriç aşkı yeniden alevlendi. Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kosovalı golcüyü takip eden Lazio, sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi mücadelesi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Lazio’nun Vedat Muriç transferi için 20 milyon avroyu gözden çıkarması gerektiği ifade ediliyor. Kosovalı golcü için yoğun bir rekabetin olduğu ve Lazio’nun transferde ısrarını sürdüreceği vurgulanıyor.
Sarı-lacivertli forma ile bu sezon toplamda 28 maça çıkan Muriç, süre aldığı bu maçlarda 15 gol - 6 asistlik performansa imza attı. Golcü oyuncunun Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.