VİDA BELİRSİZ

VİDA BELİRSİZ
Beşiktaş yönetiminin Domagoj Vida konusunda kafası karışık. Premier Lig ekibi Aston Villa, 3 milyon Euro ile takımın en fazla kazanan ismi olan Hırvat stoper için teklif yapmaya hazırlanırken siyah-beyazlı kurmaylar, indirimi kabul...

Beşiktaş yönetiminin Domagoj Vida konusunda kafası karışık. Premier Lig ekibi Aston Villa, 3 milyon Euro ile takımın en fazla kazanan ismi olan Hırvat stoper için teklif yapmaya hazırlanırken siyah-beyazlı kurmaylar, indirimi kabul etse de tecrübeli oyuncu satıp satmama konusunda net kararını vermiş değil.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Beşiktaş'ın başarılı stoperi Domagoj Vida'yı kadrosuna katmak için harekete geçiyor. Aston Villa'nın teknik direktörü Dean Smith'in, Beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı Vida'nın transferi için İngiliz kulübüne "Gelecek sezon için onu kesinlikle istiyorum" diyerek baskı yaptığı bildirildi. Ada basınında çıkan haberlerde ayrıca, İngiliz ekibinin Hırvat stoperi kadrosuna katmak için en az 6 milyon sterlini gözden çıkarmak zorunda olduğu belirtildi. İki yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki savunmacının transferi konusunda ise yönetimin kafası karışık.