VİDA’NIN YERİNE ERDOĞAN

VİDA’NIN YERİNE ERDOĞAN
Kaybedilen 3 puanın ardından Hırvat stoper Vida’nın sakatlanması Beşiktaş’ta sıkıntıya yol açtı. Sağ uyluk iç adalesinde ödem bulunan Vida iyileşmezse, Denizli’de 19 yaşındaki Erdoğan Kaya’nın oynaması bekleniyor.Siyah...

Kaybedilen 3 puanın ardından Hırvat stoper Vida’nın sakatlanması Beşiktaş’ta sıkıntıya yol açtı. Sağ uyluk iç adalesinde ödem bulunan Vida iyileşmezse, Denizli’de 19 yaşındaki Erdoğan Kaya’nın oynaması bekleniyor.


Siyah beyazlı takımın Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Hırvat futbolcuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada “Sağ uyluk iç adalesinde yaralanma meydana gelen futbolcumuz Domagoj Vida’nın gerçekleştirilen MR görüntülemesinde ödem tespit edilmiştir. Vida’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” denildi.


Antalya maçı kaybedilmesine rağmen genç oyuncular Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu’nun performansından çok memnun kalan teknik direktör Sergen Yalçın’ın bu oyuncular gibi 19 yaşında olan Erdoğan Kaya’ya da şans vermeyi planladığı öğrenildi.