VIP iddialarına yanıt

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 9, 2022 / 06:58

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisindeki ‘minibüs fotoğrafı’ ve Ertuğrul Özkök, Nagehan Alçı gibi isimlere ayrıcalık sağlandığı iddiaları tartışılmaya devam ediyor. Geziye katılan isimlerden Ertuğrul Özkök, eşinin adına gönderme yapan ‘Tansu’ya Mektuplar’ başlığı altında yazdığı yazılarında bugün, Tele1 muhabiri Engin Açar’ın kendilerine VIP muamelesi yapıldığı iddiasını yanıtladı, kendi perspektifinden yaşananları anlattı.

Özkök yazısında İstanbul-Trabzon uçuşunda Business Class’ta uçtuğunu kabul etti. Özkök bunun dışındaki ‘VIP’ iddialarını tek tek anlatarak yalanladı. Havalimanından şehir merkezine sıkışık bir minübüsle gittiklerini, öğle yemeğinde herkesle birlikte uzunca bir masaya oturduğunu, standart bir otel odasında kaldığını ve dönüşte ekonomik sınıfla uçtuğunu yazdı.

Özkök meşhur fotoğraf için ‘70’li yıllardan bugüne Türk siyasi hayatının geleneği’ değerlendirmesi yaptı. İmamoğlu’nun köşe yazarlarını özel olarak otobüse davet ettiğini söyledi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top