YAKIŞMADI

YAKIŞMADI
Maça geçmeden önce şunu söylemek istiyorum, kim Beşiktaş tribünlerini biz Fenerbahçelilere kapattıysa ve kim buna razı olduysa büyük ayıp ettiler. Hiç yakışmadı.Maça gelirsek, bir hayli tatsız bir gece oldu biz Fenerbahçeliler...

Maça geçmeden önce şunu söylemek istiyorum, kim Beşiktaş tribünlerini biz Fenerbahçelilere kapattıysa ve kim buna razı olduysa büyük ayıp ettiler. Hiç yakışmadı.

Maça gelirsek, bir hayli tatsız bir gece oldu biz Fenerbahçeliler için. Öncelikle çok daha iyi bir oyun bekliyorduk, her ne kadar BJK son 8-10 dakika hariç sahada varlık gösteremese de, o onların problemi, biz cok daha fazla gol pozisyonu bekliyorduk, gol bekliyorduk. Fenerbahçeli oyunculara hiç yakışmadı.

Bilmiyorum BJK’yi ben mi gözümde büyütüyorum ama, ben Siyah Beyazlıları ciddi, oturaklı, düzgün duruşu, ahlakı olan bir takım olarak biliyorum. Bu kadar sert, faullü oynadıkları bir maçta, 90 Dakika boyunca neredeyse her taç pozisyonunda bile hakeme bu kadar itiraz etmeleri Beşiktaşlılara hiç yakışmadı.

Hani derler ya boş tenekenin sesi fazla çıkar, tam olarak öyleydi dün akşam. Weghorst, dün akşam dakika 88’e kadar bütün enerjisini itiraz etmek icin kullandı, sonra 90. dakikada yakaladığı pozisyonda yorgunluktan adam gibi kafa vuramadı, golü kaçırdı. Bir zamanlar Alex olmasını beklediğimiz ama İsviçre liginde bile tutunamayan Salih Uçan da keza istisnasız her pozisyonda hakemin yanındaydı. Ne oldu sana Salih, sen böyle değildin? Neyse, biz bırakalım Beşiktaş’ın tuhaflıklarını. Sonuç olarak son 10 dakika varlık gösterebildiler. Ama asıl problem de burada, oyun kontrolü bizde olsa dahi doğru düzgün pozisyon yaratamadık. Fenerbahçe beklentilerin altındaydı. Yani BJK’yı oynatmıyorsan sen oynayacaksın. Nerede o alıştığımız pozisyonlar, nerede o güzel ataklar? Yine de BJK’li olsam cok mutsuz uyurdum. Oysa ben şu an çok rahatım ve geleceğe dair çok umutluyum. Olur böyle kazalar deyip haftama güzel başlıyorum.

Tribünün Muhalefet Şerhi