YAKUB ALPEREN KAYSİ KİCK BOKSTA DÜNYA ŞAMPİYONU

YAKUB ALPEREN KAYSİ KİCK BOKSTA DÜNYA ŞAMPİYONU
İtalya'nın Jesolo kentinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Sporcusu Yakub Alperen Kaysi 51 Kg Full Contack branşında Dünya Şampiyonu oldu.Yakub...

İtalya'nın Jesolo kentinde yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Sporcusu Yakub Alperen Kaysi 51 Kg Full Contack branşında Dünya Şampiyonu oldu.

Yakub Alperen Kaysi finalde Moldavalı rakibini 3-0 mağlup ederek ülkemize altın madalya kazandırdı ve İtalya'da Ay-yıldızlı Bayrağımızı dalgalandırdı, İstiklal Marşımızı dinletti.

Alperen Kaysi “Çok çalıştık, çok iyi hazırlandık. Benim buralara gelmemi sağlayan antrenörüm ve babam Şenol Kaysi'ye, Metin ve Nuri hocalarıma, Milli takım arkadaşlarıma ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, çok mutluyum. 16 yaşında 2 kez Milli formayı giymek nasip oldu. Hedefim, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olup, bayrağımızı göndere çektirip, tüm dünyada İstiklal Marşımızı okutmak” dedi.

Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Şenol Kaysi ise “Bu şampiyona öncesi azimle çok çalıştık ve başardık. Gururluyuz. Altın madalyayı vatanımız için canlarını, mallarını, her şeyini feda eden aziz şehitlerimize, gazilerimize, bizleri destekleyen herkese ve sevdiklerimize armağan ediyoruz.” şeklinde konuştu.