‘Yanımdakiler sağlam, senin yanındakiler nasıl’

‘Yanımdakiler sağlam, senin yanındakiler nasıl’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altılı Masa’yı terk etme çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den, “Kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız” yanıtını almıştı.Erdoğan, Katar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altılı Masa’yı terk etme çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den, “Kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız” yanıtını almıştı.

Erdoğan, Katar dönüşü Akşener’e, “Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var” diyerek yanıt verdi.

Akşener de Erdoğan’ın sözlerine Twitter’dan karşılık verdi. Kurmaylarıyla bir fotoğraf paylaşan Akşener, “Sayın Erdoğan tavsiyeni dikkate aldım, yanımdakilere şöyle bir baktım…Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl?” ifadelerini kullandı.

SOYLU’YA 5 KURUŞLUK DAVA
İYİ Parti lideri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da FETÖ iddiaları nedeniyle 5 kuruşluk dava açtı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun 13 Kasım tarihinde yaptığı, “PKK,HDP ve Meral Akşener’in patronu ABD” açıklaması ile farklı tarihlerde İYİ Parti liderini hedef alarak yaptığı açıklamaları, manevi tazminat davasına gerekçe gösterildi.