YANINA ÇİLLER’İ ALDI, METRO AÇTI

YANINA ÇİLLER’İ ALDI, METRO AÇTI
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Ülkenin ortak değeri olan bu şehri, her türlü mülahazanın ötesinde söylüyorum, kimsenin insafına bırakamayız.” dedi.Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni’nde...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Ülkenin ortak değeri olan bu şehri, her türlü mülahazanın ötesinde söylüyorum, kimsenin insafına bırakamayız.” dedi.

Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, hattın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Erdoğan, kimin sorumluluğunda olduğuna bakmadan bu şehrin her meselesiyle yakından ilgilendiklerini, her projesini takip ettiklerini ve her sıkıntısına çözüm aradıklarını dile getirdi. Milli iradenin üstünlüğüne olan saygıları gereği hangi belediyenin kimde olduğuna bakmadan, şehrin tamamına hizmet verecek eserleri birer birer hayata geçirdiklerini aktaran Erdoğan, şunları söyledi:

EN KIYMETLİ HAZİNE
“İstanbul konumu ve sahip olduğu potansiyeliyle Türkiye’nin en kıymetli hazinesi, en bereketli kaynağı, en dinamik şehridir. Ülkenin ortak değeri olan bu şehri her türlü mülahazanın ötesinde söylüyorum, kimsenin insafına bırakamayız. Bunun için hükümetlerimiz döneminde önemli projelerimizin merkezine hep İstanbul’a yerleştirdik. Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan tarıma, diplomasiye, bütün bu adımları kültür sanatta kararlılıkta attık.”