Yap-işlet-devretle yapılan yolların, köprülerin tamamını kamulaştıracağım

Yap-işlet-devretle yapılan yolların, köprülerin tamamını kamulaştıracağım
Düzce ziyareti sırasında Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret eden ve kamyoncuların sorunlarını dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Size söz veriyorum. Köprüler, yollardaki büyük paraları düzelteceğiz. O yollar...

Düzce ziyareti sırasında Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret eden ve kamyoncuların sorunlarını dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Size söz veriyorum. Köprüler, yollardaki büyük paraları düzelteceğiz. O yollar köprüler kamu özel iş birliği yap-işlet-devret, tamamını kamulaştıracağım. Rahmetli Özal’ın yaptığı Boğaziçi Köprüsü’nden geçen ne ödüyorsa siz de aynısı ödeyeceksiniz” dedi.

Türkiye’nin soyulacak bir ülke olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunu sadece kamyoncular için değil, Türkiye için yapıyorum. Türkiye soyulacak bir devlet değildir. Bir avuç kişiye, 5 kişiye dünyanın parasını veriyorsunuz. Hastane yapıyorsun devlet kendisi 3 milyara yapıyor, kamu özel iş birliği ile 6 milyara yapıyorlar. Bu nasıl oluyor? Kimse kusura bakmasın, bu beşli çeteyi devleti soymaktan alıkoyacağım. Devleti soyuyorlar, parayı siz ödüyorsunuz. Bu nereye kadar gidecek?”