Yaş 35’e indi

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 17, 2021 / 10:51

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Fahrettin Koca, 35 yaş üstünün bugün itibariyle aşılanmaya başlanacağını bildirdi. Bakan Koca’nın açıklaması şöyle:
“Salgına son verecek olan aşı programımızın arzu ettiğimiz ivmede devam ediyor olmasından son derece memnunum. Salgınla birlikte girdiğimiz zorlu mücadelede düşmanın zayıf tarafını yakalamış ve onu köşeye sıkıştırmış durumdayız.
Son atak aşı ile zaferi getirecek. Aşı ile toplumsal bağışıklığı elde edeceğimiz zamana sayılı günler kaldı. Son bir hafta içinde; aşılarımızı çalışma hayatı, eğitim hayatı, sanat ve kültür hayatından, pek çok meslek ve yaş grubundan insanlarımızın erişimine açtık. Salgını önlemenin en önemli silahı olan yerli aşı konusunda yeni kabiliyetler kazanıyoruz. Yerli imkan tam bağımsızlık nişanıdır. Buna çok yaklaştığımızı görüyorum.
“BU YAZ SON YAZ OLACAK”
Bu yaz sadece maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olmayacak aynı zamanda salgın haberlerinden kurtulduğumuz son yaz da olacak. Teyakkuzda olmalı ve asla tedbirleri boş görmemeliyiz. Mücadelenin yeni ve son aşaması aşı programımızdır. Devletimizin gücü ve halkımızın kararlı desteği sayesinde salgın engelini bu yaz aşacağız. Son sözüm son günlerdeki tek söz ve ricam; Lütfen en kısa sürede aşınızı olun.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top