Yaşlanmayan kovboy Clint Eastwood 93 yaşında

Yaşlanmayan kovboy Clint Eastwood 93 yaşında
Veda filmi "Junior 2" üzerinde çalışan usta oyuncu ve film yönetmeni Clint Eastwood 31 Mayıs'ta 93 yaşına girdi.Etkileyici bir kariyere sahip olan Eastwood, birçok film ve karakterle tanınıyor. Özellikle "Milyon Dolarlık Bebek"...

Veda filmi "Junior 2" üzerinde çalışan usta oyuncu ve film yönetmeni Clint Eastwood 31 Mayıs'ta 93 yaşına girdi.

Etkileyici bir kariyere sahip olan Eastwood, birçok film ve karakterle tanınıyor. Özellikle "Milyon Dolarlık Bebek" ve "Gran Torino" gibi filmleri büyük ün kazandı.

Süperman rolünü geri çevirdi

Eastwood'a Hollywood'dan birçok rol teklif edildi ancak o, bu tekliflerden bazılarını geri çevirdi. Eastwood'un reddettiği iki büyük karakter var. 1978'de Süpermen'i canlandırmak için düşünülen isimlerden biriydi ancak rol daha sonra Christopher Reeve tarafından üç devam filmi boyunca canlandırıldı. Warner Bross'un başkanı Frank Wells tarafından resmi olarak teklif edildiği halde Eastwood, rolü kabul etmedi. Süpermen rolü için "Bu bana göre değil" diyerek açıklama yaptı ve gerçekliğe dayanan karakterleri tercih ettiğini belirtti. Eastwood, Reeve'in mükemmel bir performans sergilediğini ve bu rolün ona daha uygun olduğunu söyledi.

James Bond da teklif edildi

Reddettiği diğer bir büyük rol ise James Bond karakteriydi. "Casino Royale" rolü Eastwood'a teklif edildi ancak sonunda David Niven tarafından oynandı. Eastwood, bu rolün Sean Connery için olduğunu ve kendisi için uygun olmadığını ifade etti.

Kariyeri boyunca birçok Western filmi ve Dirty Harry gibi polis rolleriyle tanınan Clint Eastwood, herkesin bu tür rolleri oynadığını ve bunların kötü görünmediğini belirtti.