Yasmani Copello: “PANDEMİ SÜRECİ BENİM İÇİN AVANTAJ OLDU”

Yasmani Copello: “PANDEMİ SÜRECİ BENİM İÇİN AVANTAJ OLDU”
Kariyerinde Avrupa şampiyonluğu, Avrupa ve dünya ikinciliği ile olimpiyat üçüncülüğü bulunan 33 yaşındaki milli atlet Yasmani Copello, corona virüs sürecini nasıl geçirdiğini, 1 yıl ertelenen olimpiyatların kendisi için...

Kariyerinde Avrupa şampiyonluğu, Avrupa ve dünya ikinciliği ile olimpiyat üçüncülüğü bulunan 33 yaşındaki milli atlet Yasmani Copello, corona virüs sürecini nasıl geçirdiğini, 1 yıl ertelenen olimpiyatların kendisi için avantajlarını anlattı. Eşi Elif Copello ile birlikte kamera karşısına geçen Yasmani Copello, "Pandemi süreci aslında benim için avantaj oldu. Vücudumu dinlendirme şansım oldu. Şu an kendimi öncekinden daha hızlı hissediyorum" dedi.
Milli atlet Yasmani Copello, yeni normalleşme süreciyle Ankara’da Naili Moran Atletizm Pisti’nde antrenmanlarına başladı. Copello, antrenmanlarının iyi gittiğini belirterek, “Olimpiyatlar seneye de ertelendiği için inşallah seneye yapılır hala bir ikilem var. O yüzden heyecanla bekliyorum. Benim vücudum çok iyi şimdi. 84 kiloyum, 5 kilo verdim. Şimdi daha iyiyim. Eğer yarışlar düzenlenebilirse daha çok Türkiye’de koşmak istiyorum. Ulusal yarışları koşmak istiyorum, normalde koşmuyordum vaktim olmuyordu. Bayrak takımıyla koşmak istiyorum” diye konuştu.