Yavaş’ın veresiye defteri kampanyası Gaziantep’te

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 3, 2020 / 11:09

ANKARA Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “iyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” sloganıyla başlattığı kampanya Gaziantep’e bulaştı. Valilik içeriği aynı olan kampanyayı “zimem defteri” adıyla duyurdu.

Veresiye borçlar siliniyor

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş bakkallarda veresiye defterlerini kapattıklarını söyleyerek “Belediyenin bazı ihalelerini kıstık. Asfalt dökmesek, beton sermezsek de olur. Önceliğimiz vatandaşımızı aç-açık bırakmamak. İnsanımız akşam yatağına aç girmemeli” dedi.
Yavaş’ın “İyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” sloganı ile başlattığı veresiye defteri kapatma kampanyasına Türkiye’nin dört bir yanındaki hayırseverlerin ardından devlet kurumları da katılmaya başladı.

Maske dağıtan Gelecek Partililer gözaltına alındı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde maske ve imsakiye dağıtan Gelecek Partisi üyesi 5 kişi gözaltına alındı. Karar gazetesinin haberine göre gözaltı gerekçesinin maske satma yasağı olduğunu aktaran Gelecek Partisi Bitlis İl Başkanı Veysel Babahan “Halbuki biz maskeleri vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıyorduk. Gelecek Partisi’ne olan ilgiyi gördükçe bu yollara başvuruyorlar” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top