YAVRU’DAN BÜYÜK HEDEF

YAVRU’DAN BÜYÜK HEDEF
Yeni sezon hazırlıklarını Giresun'da sürdüren Giresunspor kaptanı ve sağ bek oyuncusu Zeki Yavru, Erzurum'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.Takıma yeni, genç futbolcuların katıldığını ifade eden Yavru, güzel bir...

Yeni sezon hazırlıklarını Giresun'da sürdüren Giresunspor kaptanı ve sağ bek oyuncusu Zeki Yavru, Erzurum'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Takıma yeni, genç futbolcuların katıldığını ifade eden Yavru, güzel bir aile ortamı oluşturarak lige iyi hazırlandıklarını aktardı.

Yavru, geçen sezon 44 yıl sonra lige çıkmış bir takım olarak ligde kalma hedeflerini gerçekleştirdiklerini anımsatarak, "Bu sezon ligde daha iyi yerlerde olmak istiyoruz. İnşallah bu sezon lige iyi başlayıp ve devamında da iyi sonuçlar alıp Giresunspor'u ligin demirbaş takımlarından birine dönüştürmek istiyoruz" dedi.

Ligdeki ilk maçın önemine işaret eden Yavru, "Lige inşallah iyi başlayalım ve iyi gitsin çünkü geçen sezon ilk altı hafta kötü başladık, ilk altı hafta işler kötü gitti. O nedenle bu sezon iyi başlarız ve devamında da iyi sonuçlar alarak yolumuza devam ederiz" diye konuştu.