Yemin videosu ortaya çıktı: TÜGVA’nın erleri, her yerdeyiz

Yemin videosu ortaya çıktı: TÜGVA’nın erleri, her yerdeyiz
AK Parti’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu TÜGVA’nın bir toplantısında, TÜGVA’lıların ‘Komando Andı’nın sözlerini değiştirerek okuduğu görüntüler sosyal medyada...

AK Parti’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu TÜGVA’nın bir toplantısında, TÜGVA’lıların ‘Komando Andı’nın sözlerini değiştirerek okuduğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde, Bilal Erdoğan’ın kürsüde olduğu sırada, Adalar’a özel vurgu yapılarak “Başkomutanımız Erdoğan” ifadesi yer aldı.

TÜGVA, vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğuna dair belgeler gündemdeki yerini koruyor.

‘BİZ TÜGVA ERLERİ’
Görüntülerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kürsüde olduğu sırada, hep bir ağızdan “Biz TÜGVA erleri” diye başlayan bir metnin okunduğu görülüyor. TÜGVA’lıların okuduğu antta, “Ben Türk komandosuyum” sözlerinin “Ben TÜGVA’lıyım” diye değiştirildiği de duyuldu.

Kendilerini “TÜGVA erleri” diye tanımlayan grup sonrasında “Ben TÜGVA’lıyım. Her yerde ben varım; havada, karada, denizde! İdlib’de, Keşmir’de, Filistin’de” diye devam ederken; “Adalarda” kısmı üç kez tekrar edildi.