“YENİ KOLTUK MU HAZIRLIYORSUNUZ”

“YENİ KOLTUK MU HAZIRLIYORSUNUZ”
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Damat nerede” kampanyasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi.CHP Merkez Yönetim Kurulu sonrası basın toplantısı düzenleyen Öztrak, “Damadın arka kapıdan, ihalesiz...

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Damat nerede” kampanyasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi.
CHP Merkez Yönetim Kurulu sonrası basın toplantısı düzenleyen Öztrak, “Damadın arka kapıdan, ihalesiz döviz satması doğruysa, siz neden bu işlemlere son verdiniz? Damatla beraber, Merkez Bankası Başkanı neden değiştirildi? Kimse milleti kör, alemi de sersem sanmasın” dedi.
Öztrak, “Hayırdır? Damadınıza yeni bir koltuk mu hazırlıyorsunuz?” diye sordu. Öztrak, “Bugün ülkemizin en büyük açığı ne cari açıktır ne de bütçe açığıdır. Bugün ülkemizin en büyük açığı, herkesi kucaklayacak, tarafsız bir cumhurbaşkanı açığıdır” diye konuştu.

‘ALBAYRAK’IN AVUKATINA SORUŞTURMA AÇILMALI’

Eski İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kazan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı İsa Sinan Göktaş için “Baro res’en ve hemen soruşturma açmalıdır” dedi.
CHP yönetiminin Berat Albayrak’ın nerede olduğunu sormasının ardından avukatı İsa Sinan Göktaş, açıklama yaparak “Evinde eşi ve çocuklarıyla zaman geçirmektedir” demişti.
Avukatların müvekkillerinin sözcüsü olmadığının altını çizen Turgut Kazan, “Berat Albayrak ve Merkez Bankası rezervleri nerededir sorusuna avukatın cevap vermesi, tam bir kural ihlalidir. Çünkü avukat müvekkilinin sözcüsü değildir. Meslek kurallarımızın 40. maddesi gayet açıktır” uyarısında bulundu.