Yeni politika yeni işaret

Yeni politika yeni işaret
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı son günlerde Mısır’la ilişkiler konusundaki açıklamaları nedeniyle eleştirdi.Akşener şunları özetle...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı son günlerde Mısır’la ilişkiler konusundaki açıklamaları nedeniyle eleştirdi.
Akşener şunları özetle söyledi:
“‘Türkiye’nin Mısır ile ilişkileri üst düzeyde değil de bir tık altında sürecek’ dedi… Şahsım diplomasisinden ‘Tık’ diplomasisine terfi ettik… Bir ‘tık’ ne demek Sayın Erdoğan? Sisi’yle sen görüşmeyeceksin, bir ‘tık’ altında, Sayın Çavuşoğlu mu görüşecek? Sisi’ye ‘darbeci, diktatör’ demeyeceksiniz, bir ‘tık’ altında, ‘Cumhurbaşkanı’ mı diyeceksiniz? Rabia yapmayacaksınız, bir ‘tık’ altında, 3 parmak mı göstereceksiniz? Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Mısır’a niye küstü, şimdi niye barışıyor, hayır mı, şer mi, elbette bilmek isteriz.”
SONUNDA DAMADIN DA PAKET OLDU
Akşener, geçen hafta açıklanan “Ekonomide Reform Paketi”ni de “Damat Bakan da, bakanlığı döneminde bol bol paket açıklardı. Bak şimdiden uyarıyorum; damadın da, hemen her ay, yeni bir paket açıklıyordu, sonunda paket oldu… Geçmişten ders al, olanlardan feyz al” sözleriyle eleştirdi.