Yeni Şafak geri adım atmıştı Bahçeli ‘İBB aracında uyuşturucu’ provokasyonuna sahip çıktı

Yeni Şafak geri adım atmıştı Bahçeli ‘İBB aracında uyuşturucu’ provokasyonuna sahip çıktı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasında, başörtüsü ile ilgili yasal güvence çağrısı yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Bahçeli, “CHP Genel Başkanı, ‘Türkiye’yi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasında, başörtüsü ile ilgili yasal güvence çağrısı yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Bahçeli, “CHP Genel Başkanı, ‘Türkiye’yi barıştıracağım’ diyor. Kılıçdaroğlu’nun gördüğü bizim göremediğimiz bu küsler nereye saklanmışlardır? Türkiye küs değildir. Tam tersini iddia eden Kılıçdaroğlu ve çıkarcı ortakları kündeye gelmiş, müfteriler koalisyonudur. Kılıçdaroğlu’na tavsiye ediyorum, diken olup ayağa batıncaya kadar gül ol da yakaya takıl. Türkiye’de başörtüsü sorunu bitmiş, mağduriyetler dönemi kapanmıştır. Kılıçdaroğlu’nun derdi başkadır” ifadelerini kullandı.

CHP’nin teklifini “samimiyetsiz” diye niteleyen Bahçeli, CHP’ye “Anayasa değişiklik teklifine destek” çağrısı yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iktidar yanlısı medya tarafından ortaya atılan ‘İBB aracında uyuşturucu skandalı’ provokasyonuna sahip çıktı. Bahçeli, “İBB’ye ait bir cenaze aracında uyuşturucu yakalanmıştır. Meğer İBB çok çalışıyormuş. CHP’nin gerçek yüzü suçtur, kirdir” ifadelerini kullandı.