Yıllardır Soylu’nun yanında olan Emin Şen kimdir?

Yıllardır Soylu’nun yanında olan Emin Şen kimdir?
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Bakan Soylu'nun trol ordusunu yönetmekle suçladığı Emin Şen'in kim olduğu merak konusu oldu. Özel'in ticari faaliyetlerine ilişkin bilgiler paylaştığı...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Bakan Soylu'nun trol ordusunu yönetmekle suçladığı Emin Şen'in kim olduğu merak konusu oldu. Özel'in ticari faaliyetlerine ilişkin bilgiler paylaştığı Emin Şen, Native Teknoloji şirketinin sahibi. Şen'e ait olduğu belirtilen Twitter hesabı Eminimsi’nin de askıya alındığı görüldü. Özgür Özel'in iddialarından sonra Emin Şen ismi ise internette en çok aranan başlıklar arasına girdi ve Twitter'da Trend Topic oldu.

EMİN ŞEN'E AİT TEKNOLOJİ ŞİRKETİ

Özgür Özel, Emin Şen'e ait olan Native Teknoloji şirketinden bahsederken sözlerine şöyle devam etti:

• Bu şirkette Erkan Gül, Burak Gül ve Erkan Şen var. Ama bir şirket daha var ki 2010 yılından beri Emin Şen tarafından kurulmuş. Bir bakan müşavirinin şirketinin olduğunu, o şirketinin eski ortaklarının Genç Sivillerin olduğunu, ortakların gittiğini ama kendisinin kaldığını gördük.

• Buzdağının küçük kısmında 23 milyon TL'lik bu şirkete verilmiş ihale gördük. Doğrudan hizmet alımında ise inanılmaz bir para akışı olduğunu görüyoruz.

• Bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? Sosyal medya yönetimi yapıyorlar, parayı buradan buluyorlar. Bu paraları dağıtıyorlar. Dağıttıkları ne işler yapıyor? Ebabil Harekatı Telegram kanalı: 25 tane yöneticinin kendi içlerinde verdikleri kararı göreceksiniz. biz Lut kavmiyiz, Ebabil kuşları perişan edecek ya…

• Sayın Davutoğlu çıkmış bir televizyon kanalına. Ebabil Harekatı'nın 8 bin tane trolü itibar suikastıne başlıyor. Ekrem İmamoğlu için hazırlanıyorlar. Yalanı buluyorlar, 8 bin trole talimat veriyorlar. Ebabillerden biri de Alpay Özalan.

İçişleri Bakanlığı'nın sitesinde Şen'le ilgili yer alan bilgilerde şunlar yer alıyor:

• 1978 İstanbul doğumlu

• Türkiye'nin ilk yeni nesil iletişim çalışmalarını gerçekleştiren Emin Şen, önde gelen medya kuruluşlarında danışmanlık ve Yeni Medya eğitimleri verdi.

• Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif rol alan Emin Şen Lisans işletme mezunu, evli ve iki çocuk babasıdır ve Ba