Yine kavga küfür

Yine kavga küfür
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon konuşmasında küfürleştiklerini anlattı. Özdağ’ın Twitter hesabından paylaşımı şöyle:“Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon konuşmasında küfürleştiklerini anlattı. Özdağ’ın Twitter hesabından paylaşımı şöyle:
“Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı.”

Soylu ve Özdağ arasındaki gerilim yeni değil. Soylu 4 ay önce katıldığı bir televizyon programında, Ümit Özdağ için “Adam yerine koymam, haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” demişti. Özdağ da bunun üzerine Soylu’yu düelloya davet etmiş ve tek başına İçişleri Bakanlığı’nın önüne çağırmıştı. Polislerin izin vermediği Özdağ, bir açıklama yapıp gitmişti.