YUNUS AKGÜN’E İTALYA GÖRÜNDÜ

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 25, 2020 / 07:42

Galatasaray’ın genç oyuncusu Yunus Akgün bir kez daha İtalyan kulüplerinin transfer gözdesi oldu. Fatih Terim’in rotasyon oyuncuları arasında yer alan Yunus Akgün’ün İtalya’ya transferi gündeme geldi.

İtalya basınından Calciomercato’nun haberine göre Cengiz Ünder’i anımsattığı ifade edilen Yunus Akgün, İtalya pazarında yeniden transfer listelerine girdi. Bir dönem Roma ve Lazio’nun ilgilendiği Yunus Akgün’e 4 yeni talip çıktı.

İtalya Serie A ekipleri Parma, Cagliari, Fiorentina ve Verona, Yunus Akgün’ü yaz transfer döneminde kadrolarına katmak istiyorlar.

“YUNUS AKGÜN, UEFA GENÇLİK LİGİ’NDE PARLADI”

Parma ve Cagliari’nin somut adım atan ilk kulüpler olduğu ve Yunus Akgün için yarışın başladığı belirtildi. Galatasaray ile UEFA Gençlik Ligi’nde parladığı aktarılan genç oyuncunun geleceği için seçim yapmak zorunda olduğu bildirildi.

Yunus Akgün bu sezon Türkiye U19 Ligi’nde 19 maçta 10 gol ve 9 asiste imza attı. 20 yaşındaki futbolcu, UEFA Gençlik Ligi’nde ise 5 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. Yunus’un Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top