Yürek yakan son fotoğraf

Yürek yakan son fotoğraf
İtalyan pilot, 4 Türk ve ikisi Lübnanlı olmak üzere 7 kişinin bulunduğu helikopterin kazadan önceki son fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta kazada hayatını kaybeden Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar ve Lübnanlı...

İtalyan pilot, 4 Türk ve ikisi Lübnanlı olmak üzere 7 kişinin bulunduğu helikopterin kazadan önceki son fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta kazada hayatını kaybeden Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar ve Lübnanlı iş insanlarının bulunduğu belirtildi.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, Toskana ile Emilia-Romagna bölgeleri arasındaki Apenin dağlarında 9 Haziran'da meydana gelen helikopter kazasına ilişkin Reggio Emilia Cumhuriyet Savcılığı, kusurlu felaket ve adam öldürme suçlamalarıyla soruşturma başlattı. Savcı Marco Marano'nun soruşturmayı büyük gizlilik içinde yürüttüğü belirtildi.

Enkazın bulunduğu yerin zor bir alan olduğu ifade edilen haberde, İtalyan Ulusal Uçuş Güvenliği Ajansı'nın (ANSV) da incelemeler için A119 Koala tipi helikopterin kazasına ilişkin bölgeye teknik ekip gönderdiği kaydedildi.