YUSUF YAZICI MAZİYİ ARIYOR

YUSUF YAZICI MAZİYİ ARIYOR
Trabzonspor’da 2019-2020 sezonu öncesinde rekor bonservis ücretiyle Fransa’nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı, bu sezon kiralık olarak döndüğü bordo-mavili takımda henüz bekleneni veremedi.2019-2020 sezonu öncesinde...

Trabzonspor’da 2019-2020 sezonu öncesinde rekor bonservis ücretiyle Fransa’nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı, bu sezon kiralık olarak döndüğü bordo-mavili takımda henüz bekleneni veremedi.

2019-2020 sezonu öncesinde Yusuf Yazıcı, 16,5 milyon avro bonservis bedeli ile Fransa’nın Lille Kulübü’ne transfer oldu. Genç oyuncu, 25 maç forma giydiği için bir sezon sonra 1 milyon avro daha gelir elde edilerek toplam 17,5 milyon avro ile Trabzonspor Kulübü tarihinin en yüksek bonservis bedeli elde edilen oyuncusu unvanını elde etti.

Bu sezon 2 Eylül’de eski kulübü için Türkiye’ye gelen ve UEFA Avrupa Ligi’nde Ferencvaros ile oynanan grup maçında forma giyen Yusuf Yazıcı, ikinci döneminde ilk kez forma giydiği bu karşılaşmada sahada 45 dakika kalırken sakatlık yaşadı.

Yusuf Yazıcı, sakatlığı nedeniyle hiç 90 dakika sahada kalamazken Beşiktaş maçında da kırmızı kart ile cezalı konuma düştü.