Yüz kızartan iddia

Yüz kızartan iddia
Adıyaman’da genç bir kadın AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’ün kendisini ilk önce bir işe yerleştirdiğini sonrasında ise “Seni bu işe ben koydum, maaşını da ben alacağım” diyerek maaşına el koyduğunu...

Adıyaman’da genç bir kadın AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’ün kendisini ilk önce bir işe yerleştirdiğini sonrasında ise “Seni bu işe ben koydum, maaşını da ben alacağım” diyerek maaşına el koyduğunu iddia etti. İddiaya göre Gümüş her ay mağdur kadına maaşın içinden bir miktar harçlık vererek kalanını kendisi aldı. Mağdur kadın savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gazete Pencere’nin ulaştığı Gümüş ise iddiaları reddetti.
Mağdur kadın, çalışmaya başladığından beri maaşını alamadığını, Gümüş’ün konumundan dolayı itiraz etmeye korktuğunu söyledi. Mağdur kadın Gümüş’ün el koyduğu maaş kartını ve cep telefonunu istediğinde ise “Ben AK Parti Kadın Kolları Başkanıyım, seni de, kocanı da işten attırırım” tehdidiyle karşı karşıya kaldı.
‘EŞİ DE TORPİLLİ İDDİASI’
Bidebunu izle yayınında konuşan Adıyaman CHP İl Başkanı Burak Binzet, iddiaları bir adım ileri taşıyarak Adıyaman’da İŞKUR’un tamamıyla AK Parti’den isim alarak çalıştığını söyledi. Binzet aynı zamanda Gümüş’ün eşinin “sıradan bir öğretmen” olarak görev yaparken, sınavsız mülakatsız bir şekilde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı’na atandığını iddia etti.
İLK VUKUATI DEĞİL
Yerel basında 2019 yılında da Gümüş’ün şehirde açılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Aile Destek Merkezine ısrarla koordinatör olarak atanmak istediği tepkiler üzerine atanmadığı haberi var. Perihan Gümüş AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürüyor aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi.
GÜMÜŞ İDDİALARI REDDETTİ
Gazete Pencere’ye konuşan Gümüş iddiaları reddederek adli mercilere başvuracağını, iddiaları abes bulduğunu, eşinin de kendisinin de gelirleri olduğunu söyledi. Gümüş’ün iddiaların yerel basına yansımasının üzerinden geçen 3 günde savcılığa suç duyurusunda bulunduğuna ilişkin bir bilgi ise bulunmuyor.