YÜZ YÜZE EĞİTİMi genişletme kararı

YÜZ YÜZE EĞİTİMi genişletme kararı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşamki kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 1.,2.,3.,4.,8. ve 12. sınıflarda yüzyüze eğitime başlama kararı alındığını duyurdu. EBA altyapısının iyileştirme...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşamki kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 1.,2.,3.,4.,8. ve 12. sınıflarda yüzyüze eğitime başlama kararı alındığını duyurdu. EBA altyapısının iyileştirme çalıştırmalarının devam ettiğini belirten Erdoğan ücretsiz tablet dağıtımına başlanacağını duyurdu.
Erdoğan kabinede sınırlı şekilde başlayan yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı alındığı söyledi.
Ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda belirlenen kurallar çerçevesinde özel eğitime geçileceğini belirten Erdoğan, “Özel eğitim okulları ile il hıfzıssıhha kurullarının uygun bulduğu köy okullarında da yüz yüze eğitimin önünde engel olmadığı görülmüştür” açıklaması yaptı. Ailelerden temizliğe dikkat etmelerini istedi.
Erdoğan, fırsat eşitliği tartışmasının yaşandığı EBA ile ilgili olarak ise, altyapı çalışmalarının sürdüğünü ve önümüzdeki hafta itibariyle ücretsiz tablet dağıtımının başlayacağını söyledi.