ZANKA ELDE KALDI

ZANKA ELDE KALDI
Fenerbahçe'nin devre arasında Bundesliga takımlarından Düsseldorf'a kiraladığı Zanka için Alman ekibi kararını açıkladı. Fortuna Düsseldorf Sportif Direktörü Lutz Pfannenstiel, satın alma opsiyonu olan Zanka ile sezon sonunda...

Fenerbahçe'nin devre arasında Bundesliga takımlarından Düsseldorf'a kiraladığı Zanka için Alman ekibi kararını açıkladı. Fortuna Düsseldorf Sportif Direktörü Lutz Pfannenstiel, satın alma opsiyonu olan Zanka ile sezon sonunda yolların ayrılacağını duyurdu.
Fenerbahçe’nin sezon başında transfer ettiği Danimarkalı savunmacı Zanka, performansı nedeniyle devre arasında Fortuna Düsseldorf'a kiralanmıştı. Satın alma opsiyonu bulunan Zanka için karar verildi. Fortuna Düsseldorf Sportif Direktörü Lutz Pfannenstiel, sezon sonunda 17 oyuncu ile yollarını ayıracaklarını, bu oyuncuların içerisinde Zanka'nın da olduğunu aktardı.
Zanka, geçtiğimiz günlerde Danimarka basınına konuşarak eski takımı Kopenhag'a dönmek istediğini belirtmişti. Sezon sonunda Fenerbahçe'nin oyuncuyla ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı merak konusu.