Zekeriya Öz meğer para babasıymış

Zekeriya Öz meğer para babasıymış
Türkiye’den kaçan FETÖ şüphelisi eski savcı Zekeriya Öz’ün 10 milyon doları aşan yatırım hesabı ortaya çıktı. Öz’ün, 17-25 Aralık operasyonundan bir gün önce de yüksek miktarda dolar satın aldığı belirlendi.Türkiye’den...

Türkiye’den kaçan FETÖ şüphelisi eski savcı Zekeriya Öz’ün 10 milyon doları aşan yatırım hesabı ortaya çıktı. Öz’ün, 17-25 Aralık operasyonundan bir gün önce de yüksek miktarda dolar satın aldığı belirlendi.

Türkiye’den kaçtıktan sonra lüks bir hayat yaşadığı ileri sürülen Fethullahçı Terör Örgütü şüphelisi firari eski savcı Zekeriya Öz hakkında açılan soruşturmada mal varlığı incelendi. Uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile ilişkisi mercek altına alınan soruşturmada, Zekeriya Öz’ün Bursa’da biri kendi üzerine, 3’ü eşinin üzerine kayıtlı toplam 4 evi çıktı.
Banka hesap dökümleri normal görünürken, gelen bir yatırım hesabındaki hareketlilik ise dikkat çekti. Zekeriya Öz’ün milyon dolarlık yatırım hesabı olduğu ortaya çıktı.
10 MİLYON DOLARI AŞKIN PARA AKIŞI
Zekeriya Öz, 17-25 Aralık operasyonlarından 7 ay önce 57 bin dolar satın alarak ilk işlemini yapmış. 18 ay devam eden hesap hareketlerinde 10 milyon dolar üzerinde para akışı olduğu belirlendi. Zekeriya Öz’ün yurt dışına çıkış işlemleri de incelemeye alındı.
Zekeriya Öz’ün, 17 Aralık operasyonundan bir gün önce 800 bin liralık dolar satın aldığı da ortaya çıktı. Öz, 25 Aralık operasyonundan bir gün önce de 850 bin liralık dolar satın almış.
KAÇMADAN ÖNCE…
Görevden alınmadan bir ay önce hesabını boşalttığı görülen Zekeriya Öz, 8 ay sonra ise yurt dışına kaçtı.