ZİNCİR MARKETLER HEDEFTE AMA İKTİDARIN HİÇ Mİ SUÇU YOK

ZİNCİR MARKETLER HEDEFTE AMA İKTİDARIN HİÇ Mİ SUÇU YOK
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “FETÖ ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler” diyen BİM İcra Kurulu Üyesi Galip...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “FETÖ ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler” diyen BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç’a yanıt verdi. Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Aykaç için “salyalarını akıtmış” ifadesini kullanırken; “fiyat terörü yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.” dedi.

MHP’li Semih Yalçın özetle şunları söyledi:
“BİM İcra Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan Galip Aykaç nam ahlaksız ve edepsiz hortumcu, piyasa spekülasyonuyla ceplerini dolduran bazı süpermarketlerin kirli oyunlarının Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ifşa edilmesinden ötürü salyalarını akıtmış.

Yıllardır halkın sırtına kene gibi yapıştıkları vatandaşın kanını emen asalaklar, bundan böyle MHP’yi karşılarında bulacaklar.

Fiyatlarla keyfî olarak oynayıp hayat pahalılığını körükleyen, akıllarınca halkı infiale ve kaosa sevk ederek iktidarı düşürme planları yapan, bitip tükenmek bilmeyen kazanma hırslarıyla FİYAT TERÖRÜ yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.

Halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız. Halkın hakkını, haram kâr istiflenmiş kursaklarından çıkaracağız”