Zincir marketler indirim yarışında

Zincir marketler indirim yarışında
ŞOK Marketler’in 1000 üründe fiyat sabitlemesinin ardından, Migros ve CarrefourSA da kampanyalarını duyurdu. Migros, Ocak ayı boyunca 419 ürünün fiyatını değiştirmeyeceğini, CarrefourSA20 bin üründe indirim yaptığını açıkladı....

ŞOK Marketler’in 1000 üründe fiyat sabitlemesinin ardından, Migros ve CarrefourSA da kampanyalarını duyurdu. Migros, Ocak ayı boyunca 419 ürünün fiyatını değiştirmeyeceğini, CarrefourSA

20 bin üründe indirim yaptığını açıkladı. Migros, ocak ayı boyunca en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyatı sabitlerken, 3 binden fazla üründe sürekli indirim yapacak.

MİGROS
Migros'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, enflasyonla mücadele kararlılığıyla yüzlerce temel üründe hem fiyatları sabitledi hem de indirim kampanyaları başlattı. Ocak ayı boyunca un, yağ, çay, şeker, bakliyat, deterjan, çocuk bezi gibi en temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı 419 üründe fiyat sabitlemesine giden şirket, aynı zamanda 3 binden fazla markalı üründe ise sürekli indirim yapıyor. Migros, ayrıca 23 farklı gruptaki tüm ürünleri kapsayacak şekilde 20 bine yakın üründe özel olarak yüzde 25'den yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor.

CARREFOURSA
CarrefourSA, ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirimler uygulayacağını duyurdu.

ŞOK MARKETLER
ŞOK Marketler, aralarında un, makarna, yağ, bakliyat, sebze-meyve ve deterjanın da yer aldığı 1000 üründe fiyatları ocak ayı buyunca sabitledi.
ŞOK Marketler, pirinçten makarnaya, bakliyattan una, çay-kahveden şekere, sıvı yağdan margarine, patatesten soğana bir evin temel ihtiyaçları arasından belirlenen 1000 üründe fiyatlar ocak ayı sonuna kadar sabitlediğini duyurdu.

HAPPY CENTER
Happy Center Marketleri CEO’su Yavuz Altun, Happy Center Marketleri olarak da gıda ve gıda dışı ürünlerde indirime gittiklerini belirterek, “Yeni yılla birlikte gıda ve gıda dışı ürünlerde etiket fiyatlarını yüzde 10 ile 20 arasında düşürdük. Et ve süt ürünlerinde ise arza bağlı olarak ilerleyen süreçte indirim yapabiliriz. Enflasyonist etki azaldıkça başta gıda olmak üzere bütün ürünlere bu indirimleri yansıtmak istiyoruz” dedi.