ZORAN SİMOVİÇ’TEN KARANTİNA SÖZLERİ

ZORAN SİMOVİÇ’TEN KARANTİNA SÖZLERİ
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzerindekilerin sokağa çıkmasının yasaklandığı Sırbistan'ın Krusevac şehrinde yaşayan Simovic, bir aydır süren tecrit günlerini torunları ile oynayarak ve evinin...

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzerindekilerin sokağa çıkmasının yasaklandığı Sırbistan'ın Krusevac şehrinde yaşayan Simovic, bir aydır süren tecrit günlerini torunları ile oynayarak ve evinin bahçesinde yürüyüş yaparak geçiriyor.
Simovic, salgınla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgının bir an önce geçmesi için dua ettiğini söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın efsanelerinde biri olan Simovic, evde kalmanın kendisi için sorun teşkil etmediğini kaydederek, "Futbol oynadığım dönemde yaz ve kış kamplarını, maç öncesi kamplarını hesaba kattığında biz zaten yılın yarısı dış dünyadan kendimizi soyutluyorduk” dedi.
Gün içinde torunlarıyla bol bol vakit geçirdiğini anlatan 65 yaşındaki Simovic, "Bahçemiz büyük. Her gün burada 20-25 tur atıyorum. O da yaklaşık 3 kilometreye denk geliyor. Bu süreçte böyle huzur buluyorum." diye konuştu.
Simovic, normal zamanlarda da kalabalık ortamlarda bulunmayı sevmediğini belirterek, evinde kaldığı sürede kendini daha iyi hissettiğini ifade etti.