Zorlu’dan “13 Şubat” mesajı

Zorlu’dan “13 Şubat” mesajı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki akşam katıldığı televizyon programında “13 Şubat’ta cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız” sözlerine İYİ Parti’den yanıt geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki akşam katıldığı televizyon programında “13 Şubat’ta cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız” sözlerine İYİ Parti’den yanıt geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 26 Ocak’taki toplantıdan sonra yapılan ortak açıklamaya işaret ederek ‘’13 Şubat ile ilgili son açıklanan bildiride bir toplantı gerçekleştirileceği yönünde bilgi bizde mevcut. Ama adaylık açıklamasına yönelik bilgi mevcut değil” dedi.

Kılıçdaroğlu “13 Şubat’ta inşallah cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız kamuoyuna. Öyle bir karar aldık. Saadet Partisi ev sahipliğinde 13 Şubat’ta yine buluşacağız ve artık 13 Şubat’ta mı olur, yoksa 13 Şubat’ta karar alacağız bu kararın açıklanması için belli bir tarih mi olur?” demişti.

YSK AÇIKLAMAK ZORUNDA
Zorlu, Cumhurbaşkan Erdoğan’ın üçüncü kez adaylığına ilişkin ise “Sayın Erdoğan resmen başvurduğunda, YSK görüşünü açıklamak zorundadır. Biz meşruluk tartışması çıkmasını istemiyoruz” ifadesini kullandı.